PODZIEL SIĘ
Autor: portalspozywczy.pl
21 lut 2014 11:58
- Zamierzam kontynuować procesy rozpoczęte przez prezesa Jerzego Misiaka poprzez spójny rozwój w trzech aspektach: poszerzenie portfolio produktowego, utrzymywanie parku maszynowego na najwyższym poziomie oraz prowadzenie intensywnych działań marketingowych. Głównym celem jest utrzymanie firmy w dobrej kondycji finansowej. Dzięki temu będziemy w stanie realizować wszystkie zamierzenia, a tym samym wzmocnimy pozycję wytwórni na rynku krajowym oraz zagranicznym - dodaje Michał Mius, prezes WSP Społem.
Nowy szef nie wyklucza wejścia w kolejne kategorie wyrobów spożywczych. - Oczywiście nie oznacza to zaniechania dotychczasowych działań. Bo o ile w segmencie majonezów i musztard jesteśmy w ścisłej czołówce, o tyle nad wzmocnieniem pozycji sosów i ketchupów stale pracujemy. Zależy nam na jak najlepszych wynikach sprzedażowych oraz umocnieniu pozytywnego wizerunku wyrobów i firmy - dodaje.
Podobał się artykuł? Podziel się!