Stołeczny InterContinental zatrudnia dyrektora działu gastronomii

Jarosław Osmolik objął stanowisko dyrektora Działu Gastronomii w hotelu InterContinental Warszawa. Do jego obowiązków należy m.in zarządzanie 100 osobowym zespołem, koordynowanie działalności wszystkich punktów gastronomicznych w hotelu a także realizowanie standardów marki.
REKLAMA


Puls HR Puls HR

Stołeczny InterContinental zatrudnia dyrektora działu gastronomii

PODZIEL SIĘ


Autor: PropertyNews.pl

Property News

5 wrz 2013 14:35


Jarosław Osmolik posiada ponad dziesięcioletnie doświadczenie w branży hotelarskiej, które zdobywał pracując dla międzynarodowych marek. W tym czasie pełnił różne funkcje w hotelach, gównie w działach operacyjnych m.in jako kierownik Działu Bankietów i zastępca dyrektora Działu Gastronomii.

- Praca na stanowisku Dyrektora Działu Gastronomii w hotelu InterContinental to dla mnie ciekawe wyzwanie. Jestem pewien, że dzięki mojemu doświadczeniu, pomysłom a także wsparciu ze strony dyrekcji hotelu oraz moich kolegów uda mi się zrealizować zaplanowane strategie i osiągnąć zamierzone rezultaty - powiedział Jarosław Osmolik.

InterContinental Warszawa to pięciogwiazdkowy hotel położony w samym sercu Warszawy. Hotel posiada 414 pokoi i apartamentów. Dla gości pozostających w stolicy na dłużej InterContinental oferuje 76 w pełni wyposażonych apartamentów długoterminowych.

Podobał się artykuł? Podziel się!

REKLAMA

Nie ma jeszcze komentarzy. Kliknij aby dodać komentarz.