– Pierwsze w tym roku dni otwarte to kolejna z inicjatyw realizowanych przez naszą firmę w ramach działań rekrutacyjnych. Zwracamy się z naszą ofertą do wszystkich chętnych podjęciem pracy z nami. Szukamy osób w zróżnicowanym przedziale wiekowym, prowadzimy nabór na różnych szczeblach, od pracowników restauracji po stanowiska menedżerskie. Aktywnie zachęcamy do uczestnictwa w rekrutacji, oferując elastyczny grafik, rozwój zawodowy i możliwość awansu, a także fajną atmosferę – zachęca Krzysztof Kłapa, dyrektor ds. korporacyjnych i zasobów ludzkich McDonald’s Polska.
Czytaj też nasz wywiad z Krzysztofem Kłapą: McDonald's to najlepsza szkoła zawodowa dla młodych. Mamy ketchup w żyłach
– Przykładamy dużą wagę do legalnych aspektów stosunku pracy. Każdemu zatrudnionemu oferujemy pełnoprawną umowę o pracę. Dotyczy to także tych pracujących w niepełnym wymiarze czasu pracy. Odnosząc się do rynku oferujemy konkurencyjne stawki. Co ważne, inwestujemy w swoich ludzi, praca z nami oznacza realne możliwości awansu oraz rozwoju zawodowego – mówi Krzysztof Kłapa.
Wrocław, Poznań, Warszawa i Trójmiasto
McDonald’s 17-18 marca organizuje dni otwarte na terenie Wrocławia, Poznania, Warszawy i Trójmiasta. To okazja, aby na własne oczy zobaczyć, na czym polega i jak wygląda praca w restauracji od kuchni. Dedykowany zespół osób odpowie na pytania dotyczące zatrudnienia, opowie, na czym polega praca, na jakie stanowiska prowadzone są rekrutacje oraz co zrobić, aby dołączyć do zespołu.