Pracownik musi jeść owoce

Dobra kawa czy herbata to już za mało. Pracodawcy, aby się wyróżnić, dokładają do firmowej kuchni nowe rarytasy - informuje dailyfruits.pl.
REKLAMA


Puls HR Puls HR

Pracownik musi jeść owoce

PODZIEL SIĘ


Autor: DB

20 lut 2013 14:12


Pracownik może więc skosztować owoców, warzyw czy świeżego soku. A wszystko po to, żeby czuł się dobrze w swojej firmie i wiedział, ze szef dba o jego zdrowie. Bo zdrowy pracownik to dobry pracownik - tak przynajmniej chyba powinno być. 
 
Zapewnienie pracownikom zdrowych przekąsek to jeden z elementów polityki wellness. Początkowo służyła do zmniejszenia kosztów związanych z zwolnieniami chorobowymi. A teraz ma także za zadanie zmniejszyć kosztowną rotację pracowników.

Podobał się artykuł? Podziel się!

REKLAMA

Nie ma jeszcze komentarzy. Kliknij aby dodać komentarz.